Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
19.05.2021
Akce na šumivá a perlivá vína
Pro Vás všechny, kdo máte rádi  perlivá či  šumivá  vína,  jsme  od  20. května do 10. června  připravili  tuto   zajímavou  akci.   Na všechna perli... číst celé
05.03.2021
svátek žen
Blíží se nám svátek věech našich žen, a proto jsme pro Vás připravili nabídku, která jim bude určitě chutnat - slaďoučký Muškát Ottonel z vinařství P&... číst celé
14.02.2021
Novinky z Bulharska
Nedávno jsme pro Vás ochutnali nová vína z Bulharska a první část jsme zařadili do naší nabídky a to bagy po 3 l a 10 l. Všechna vinařství jsou z Thrá... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Cviček - neznámé víno pro mnohé z vás
Cviček je velmi neobvyklé víno a my bychom vám o něm chtěli povědět víc. číst celé
Farma Puklavec
Turistická farma Puklavec se nachází v malebné obci Zasavci a může hostit současně až 60 hostů. Zcela jistě se tam budete cítit jako doma. Poskytuje i... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Přihlaste se a budeme Vás informovat o všech novinkách, akcích a slevách. 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ZKS AGRO ZAHOŘANY s.r.o., se sídlem Zahořany 110, 344 01 Domažlice, IČ 25223216, zapsaná u Krajského soudu v Plzni , oddíl C, vložka 10210 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení;
    • telefonní číslo;
    • adresu bydliště 
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru 
    • Marketingová agentura 
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Cviček - neznámé víno pro mnohé z vás
Cviček - neznámé víno pro mnohé z vás
Cviček je velmi neobvyklé víno a my bychom vám o něm chtěli povědět víc. číst celé
Farma Puklavec
Farma Puklavec
Turistická farma Puklavec se nachází v malebné obci Zasavci a může hostit současně až 60 hostů. Zcela jistě se tam budete cítit jako doma. Poskytuje i... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
ZKS AGRO ZAHOŘANY s.r.o.

Zahořany 110

344 01 Domažlice

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořil B2K.cz 2020 - pro Dobré vínko
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz