Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 4 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
24.08.2020
Vinski mošt
Připravujeme pro vás již v půlce září : Jste milovníky burčáku? V tom případě tu máme něco přesně pro vás. Jmenuje se Vinski mošt, jedná se o slovins... číst celé
21.04.2020
Rulandské modré
Nyní jsme pro Vás zařadili mladé krásné suché růžové víno - Rulandské modré z vinařství P&F z Ormože. Vychutnejte s námi nádhernou chuť letníh... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Cviček - neznámé víno pro mnohé z vás
Cviček je velmi neobvyklé víno a my bychom vám o něm chtěli povědět víc. číst celé
Farma Puklavec
Turistická farma Puklavec se nachází v malebné obci Zasavci a může hostit současně až 60 hostů. Zcela jistě se tam budete cítit jako doma. Poskytuje i... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Přihlaste se a budeme Vás informovat o všech novinkách, akcích a slevách. 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ZKS AGRO ZAHOŘANY s.r.o., se sídlem Zahořany 110, 344 01 Domažlice, IČ 25223216, zapsaná u Krajského osudu v Plzni, oddíl C, vložka 10210 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Cviček - neznámé víno pro mnohé z vás
Cviček - neznámé víno pro mnohé z vás
Cviček je velmi neobvyklé víno a my bychom vám o něm chtěli povědět víc. číst celé
Farma Puklavec
Farma Puklavec
Turistická farma Puklavec se nachází v malebné obci Zasavci a může hostit současně až 60 hostů. Zcela jistě se tam budete cítit jako doma. Poskytuje i... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
ZKS AGRO ZAHOŘANY s.r.o.

Zahořany 110

344 01 Domažlice

Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořil B2K.cz 2020 - pro Dobré vínko
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz